© 2018, Webb & -Reklambyrå - Kontakt
Dela

Reklamfilm ökar kundens köpintresse med 74 %

En bild säger mer än 1000 ord. Vad gör då en film? Vi arbetar ständigt med att lyfta upp företag, produkter & tjänster i olika reklamkampanjer. Det gäller att från första skedet veta vad ni som företag vill lyfta upp och vad tittaren ska känna. Det är känslan vi säljer och redan där vet vi att vi kan fånga tittaren med rätt material.

SE VÅR VIDEO

Reklamfilm Örebro

01.

Reklamfilm

Presentera er snyggt.

Reklamfilm ökar försäljningen, det är bevisat. Så låt oss hjälper er att på några sekunder, förmedla det budskapet ni vill nå ut med. En reklamfilm ska gynna er ekonomiskt och bygga ert varumärke. Vi hjälper er att skissa fram en ide, till manus, som sedan resulterar i en reklamfilm som vi publicerar på olika kanaler, både online och TV.

02.

Företagsfilm

Att våga sticka ut.

En företagsfilm ska spegla och visa själen av organisationen. Den ska kort och enkelt förklara vilka ni är, vad ni gör och förklara för kunden, varför dem ska välja just er.

Vi ringer gärna upp er

Hör av er till oss så kan vi berätta lite mer om hur vi kan hjälpa er med specifika uppdrag.

night-product-watch-dramatic-84475

03.

Produktfilm

Video ökar 70% på konverteringen.

En produktfilm hjälper dig att sälja en specifik produkt eller tjänst. Men en produktfilm kan du med hjälp av ljud, text och grafik stärka budskapet bakom produkten/tjänsten inom sitt användningsområde.

?.

Varför välja oss?

I'm Kapten Now!

  • Vi ansvarar för projektet från start till slut
  • Ny & uppdaterad utrustning som marknaden kräver
  • Off -& On Set Studio
kontorVIIIT

Joina the crazy captain!

Få uppdateringar, freebies, tips & råd till ert företag